Spansk rissalatmed chorizo og små frikadeller

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Spansk rissalatmed chorizo og små frikadeller

  • 10 personer

Ingredienser

  • 30 pandestegte frikadeller 30 g, Danish Crown Professional
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • ½ dl olivenolie
  • 4 dl ris
  • 1 spsk. paprika
  • 6 dl grøntsagsbouillon
  • ½ dl hvidvinseddike
  • ½ kg tomater
  • 100 g chorizo
  • 200 g babyspinat
  • 100 g sorte oliven
TILBEHØR
  • Brød
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Hak løg og hvidløg fint og sautér i olivenolie til de er møre, men uden at de tager farve. Kom ris og paprika ved og varm igennem. Tilsæt bouillon og lad risene koge under låg for svag varme i 15 minutter. Afkøl og bland med hvidvinseddike, grofthakkede tomater, chorizo i skiver og babyspinat. Pynt med oliven. Varm frikadellerne efter anvisning og servér dem til salaten.


Tips

Frikadellerne kan også serveres kolde i salaten.