Smørrebrød med frikadelle på ristet rugbrødmed rygeostcreme og urter

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Smørrebrød med frikadelle på ristet rugbrødmed rygeostcreme og urter

  • 10 personer

Ingredienser

  • 50 stk. Minifrikadeller, 12g, Danish Crown Foods, varmes efter anvisning på emballagen
  • 200 g Rygeost
  • 1 dl Vand
  • 5 dl Økologisk creme fraiche 9%
  • 2 dl Fintklippet purløg
  • 1 dl Finthakket persille
  • 1,5 tsk. Groft salt og peber
  • 10 skiver Ristet godt rugbrød
PYNT
  • Radiser og persille
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Pisk rygeost og vand sammen. Vend creme fraiche i sammen med purløg, persille, salt og peber. Stil cremen tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Smag til med salt og peber. Rist rugbrødet og smør det med rygeostcremen. Top med minifrikadeller og pynt med radiser og persille.