Mester´s udvalgte frikadellermed friterede artiskokhjerter og fennikelsalat

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Mester´s udvalgte frikadellermed friterede artiskokhjerter og fennikelsalat

  • 10 personer

Ingredienser

  • 20 stk. Mester´s udvalget frikadeller, 35g, Danish Crown Foods
FRITEREDE ARTISKOKHJERTER
  • 20 stk. Artiskokhjerter fra dåse (saltlage), skåret i halve
  • Hvedemel
  • Rapsolie til friture
FENNIKELSALAT
  • 2 stk. Fennikel
  • 3 spsk. Olivenolie
  • 2 spsk. Citronsaft
  • Salt og peber
  • Frisk estragon
TILBEHØR
  • Brød
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Skær artiskokhjerterne i halve, vend dem i mel og ryst det overskydende mel fra. Frituresteg til de bliver gyldne. Snit fenniklerne meget tyndt på et mandolinjern og vend med olivenolie, citronsaft, salt, peber og frisk estragon. Varm frikadellerne efter anvisning og anret dem på små tallerkner med friterede artiskokhjerter og fennikelsalat.