3 slags frikadelleburger

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

3 slags frikadelleburger

  • 10 personer

Ingredienser

  • 10 pandestegte frikadeller 60 g, Danish Crown Professional
  • 10 kalkunfrikadeller 60 g, Danish Crown Professional
  • 5 farseret porre 140 g, Danish Crown Professional
  • 2 grove landbrød (rå dej)
  • 10 cherrytomater
  • 1 spsk. balsamico
  • 150 g frisk agurkesalat
  • 1 spsk. hakket dild
  • 1 tsk. hvidløg-chili-sennep
  • 250 g wokblanding
  • ½ tsk. spidskommen
  • ½ tsk. chipotle chili
  • Salt og peber
  • 100 g rucola
  • 150 g frisésalat
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Del den rå dej i 30 lige store stykker og tril dem til boller. Læg bollerne på en bageplade, pensl med vand og lad dem hæve til dobbelt størrelse. Bag bollerne ca. 15 minutter ved 190 °C. Varm frikadellerne og de farserede porrer ca. 10 minutter ved 200 ˚C. Halvér cherrytomaterne og læg dem i et fad. Hæld balsamico over og bag dem 10 minutter ved 200 °C. Bland agurkesalaten med dild og hvidløg-chili-sennep. Lynsteg wokblandingen et kort øjeblik med spidskommen og chipotle chili. Smag til med salt og peber. Flæk bollerne og fyld dem med en blanding af frisésalat og rucola. Læg ½ farseret porre og agurkesalat i de 10 boller, kalkunfrikadelle og wokblanding i andre boller og pandestegt frikadelle med balsamicobagte cherrytomater i de sidste.