Mester´s udvalgte frikadellermed bagt selleri, grillet grønkål og mormordressing

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Mester´s udvalgte frikadellermed bagt selleri, grillet grønkål og mormordressing

  • 10 personer

Ingredienser

  • 30 stk. Mester´s udvalgte frikadeller, 35 g, Danish Crown Professional
  • 1 stort knoldselleri, ca. 1.2 kg, skrællet
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. salt
MORMORDRESSING
  • 3 dl piskefløde
  • 20 g sukker
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. friske timianblade
SALAT
  • 100 g grønkål, plukket i små stykker
  • Lidt olivenolie
  • Salt
  • 50 g skyllede rødbedeblade eller engsyre
  • 2 spsk. revet citronskal
TILBEHØR
  • Brød
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Skræl sellerien og gnid med olivenolie og salt. Bag den i ovnen ved 175 °C i ca. 2 timer, til den er mør. Lad sellerien køle af og skær den i grove stykker. Bland alle ingredienserne sammen til dressingen og smag til. Lad den trække i 10 minutter inden servering. Varm frikadellerne efter anvisning. Pluk grønkålen i små buketter og vend med olivenolie og salt. Grill kort på en brandvarm pande og drys med salt. Fordel selleri og grillet kål på et stort fad. Pynt med friske rødbedeblade. Dryp med dressing og servér med lune frikadeller og brød.