Frikadeller med kartoffel-æblegratin

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Frikadeller med kartoffel-æblegratin

  • 10 personer

Ingredienser

  • 10-20 Pandestegte frikadeller 60 g, Danish Crown Foods
  • 1 kg Kartofler
  • 500 g Selleri
  • 400 g Skrællede æbler
  • 1 ½ dl Fløde
  • 3 Æg
  • 150 g Strimlet ost
  • 1 spsk. Timian
  • Salt og peber
  • 10 skiver Solsikkerugbrød
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Skær kartofler, selleri og æbler i tern. Kog selleriternene møre, tilsæt kartofler samt æbler i tern og kog til æblerne er godt møre. Hæld vandet fra og damp grøntsagerne tørre. Rør fløde, sammenpisket æg, ost og timian i grøntsagerne og smag til med salt og peber. Kom grøntsagerne i et ovnfast fad og bag i ovnen ved 175 ˚C, til gratinen er fast ca. 30 minutter afhængig af fadets form og størrelse. Lun frikadellerne og servér dem til kartoffel-æblegratinen sammen med solsikkerugbrød i skiver og drueagurker.