Frikadeller med bønnesalat og grønt

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Frikadeller med bønnesalat og grønt

  • 10 personer

Ingredienser

  • 20 pandestegte frikadeller 60 g, Danish Crown Professional
  • 300 g peberfrugter
  • 300 g squash
  • 100 g soltørrede tomater
  • 750 g kogte hvide bønner
  • ½ dl hvid balsamico
  • ½ dl olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • Salt og peber
  • 1 bundt frisk basilikum
  • 75 g ristede græskar- og pinjekerner
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Grill peberfrugterne og skær dem i tern. Halvér squashen og skær den i tynde skiver. Hak de soltørrede tomater. Vend bønner og grøntsager i en marinade af balsamico, olivenolie og knust hvidløg. Smag til med salt og peber. Drys med basilikum, græskar- og pinjekerner. Varm frikadellerne efter anvisning og servér dem med bønnesalaten og groft brød.