Græsk inspirerede frikadellermed rødbede-myntetzatziki og kartoffelwedges

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Græsk inspirerede frikadellermed rødbede-myntetzatziki og kartoffelwedges

  • 10 personer

Ingredienser

  • 50 Græske minifrikadeller 25 g, Danish Crown Foods
  • 6 fed Hvidløg
  • 8 spsk. Olivenolie
  • 1,2 liter Græsk yoghurt
  • 2 tsk. Groft salt
  • Peber
  • 4 Rødbeder
  • 2 dl Hakket frisk mynte
PYNT
  • Hakket frisk mynte
TILBEHØR
  • Kartoffelwedges
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Rør knust hvidløg og olie i yoghurten. Smag til med salt og peber. Skræl rødbederne og riv dem på rivejernets grove side. Lige før serveringen røres yoghurten med de revne rødbeder og mynten. Smag til med salt og peber. Pynt med mynte. Varm frikadellerne efter anvisning og servér med rødbede-myntetzatzikien og kartoffelwedges.