Stjerneskud af ingefærglaserede frikadeller og æbler

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Stjerneskud af ingefærglaserede frikadeller og æbler

  • 10 personer

Ingredienser

  • 30 mini frikadeller 12 g, Danish Crown Professional
  • 10 skiver kartoffelspegepølse, GØL
  • 4 røde æbler
  • ½ dl sirup med ingefærsmag
  • 10 træspyd
  • 10 stjerneanis
  • Hele tranebær
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING
Sæt frikadellerne til optøning. Skær æblerne i store kugler med et kuglejern, 20 kugler i alt. Vend æblekuglerne og frikadellerne i siruppen og sæt dem på træspyd. Steg frikadellerne i ovnen ved 225°C i 6-8 minutter. Dryp evt. med ekstra sirup. Rul spegepølsen og sæt den for enden af spydet sammen med en stjerneanis. Server spydene lune på en bund af tranebær