Græsk salat med bagte grønsager og frikadeller

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Græsk salat med bagte grønsager og frikadeller

  • 10 personer

Ingredienser

  • 20 Græske frikadeller 65 g eller kalkunfrikadeller 60 g, Danish Crown Foods
  • 500 g Gulerod i stave
  • 500 g Squash i stave
  • ½ dl Rapsolie
  • 1 spsk. Rosmarin
  • 4 fed Hvidløg
  • ¼ dl Hvidvinseddike
  • 150 g Soltørrede tomater i strimler
  • 100 g Oliven
  • 250 g Feta
  • 100 g Rød mangold salat
TILBEHØR
  • Speltbrød
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Lun frikadellerne i ca. 10 minutter i ovnen ved 200 ˚C. Skær gulerødder og squash i stave og vend i rapsolie tilsat rosmarin og knust hvidløg. Læg grøntsagerne i en bradepande, krydr med salt og peber og bag dem ved 175 ˚C i ca. 20 minutter. Bland straks de lune grøntsager med hvidvinseddike og læg dem på et fad.
Skær soltørrede tomater i strimler. Drys med soltørret tomat, oliven, feta og mangold salat og servér salaten til frikadellerne sammen med lunt speltbrød.