Kalkunfrikadeller med gnocchibagte porrer, soltørrede tomater og parmesan

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Kalkunfrikadeller med gnocchibagte porrer, soltørrede tomater og parmesan

  • 10 personer

Ingredienser

  • 20 Kalkunfrikadeller 60 g, Danish Crown Foods
  • 10 Porrer
  • 5 spsk. Hakkede soltørrede tomater
  • 2 fed Hvidløg hakkes
  • 100 g Revet parmesanost
  • 1 ½ kg Gnocchi, koges efter anvisning på pakken
  • 4 dl Meget kraftig fjerkræbouillon
  • 1 dl Finthakket basilikum
  • 2 spsk. Vegetabilsk olie til stegning
  • Salt og peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Skær porrerne i stykker på 10 cm. Stykkerne flækkes og lægge på bagepapir i en bradepande med skærefladerne opad. Krydr med salt og peber. Hak de soltørrede tomater, vend med hvidløg og fordel over porrerne. Drys med parmesanost og bag i en forvarmet ovn ca. 25 minutter ved 160 °C. Kog gnocchien efter anvisning. Kom dem i en gryde med bouillon og basilikum ved svag varme, til de har absorberet 2/3 af væden. Varm frikadellerne efter anvisning. Servér straks med gnocchi og bagte porrer.