Frikadeller i krydret tomatsaucemed bønner og muffinbrød

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Frikadeller i krydret tomatsaucemed bønner og muffinbrød

Ingredienser

  • 1 kg Mini-frikadeller 12 g, Danish Crown Foods
  • 200 g Bacon i tern, Danish Crown Foods
  • 300 g Hvide bønner
  • ½ kg Champignon i kvarte
  • 3-4 Små tørrede chilier
  • 2 spsk. Paprika
  • 4 fed Knust hvidløg
  • 1 tsk. Stødt kanel
  • 500 g Hakkede flåede tomater
  • 4 dl Bouillon
  • Salt og peber
  • 1 bundt Hakket persille
MUFFINBRØD
  • 1 Italiensk durumbrød, rå dej
  • 50 g Hakkede oliven
  • 100 g Mozzarella, strimlet
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Læg bønnerne i blød natten over, kassér vandet og kog dem møre i letsaltet vand. Skær Italiensk durumbrød i 10 lige store stykker og tryk dem flade. Fordel oliven blandet med Mozzarella på dejen og pak den sammen omkring fyldet. Læg bollerne i smurte muffinforme og sæt dem til hævning. Bag brødene ved 200 ˚C i ca. 20 minutter. Steg baconternene sprøde og læg dem til side. Skær champignonerne i kvarte og sted dem ved god varme sammen med frikadeller, chili, paprika, hvidløg og kanel. Tilsæt bacon, tomat og bouillon og kog i 5 minutter. Kom bønnerne ved, varm det godt igennem og smag til. Drys med persille og server muffin-brødene til.