Slowcooked burgermed spidskål, rødløgskompot og svampesennep

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Slowcooked burgermed spidskål, rødløgskompot og svampesennep

  • 10 personer

Ingredienser

  • 10 stk. Slowcooked burger, 170 g, TULIP FOODSERVICE
  • 10 stk. burgerboller
  • 1 lille fintsnittet spidskål
  • 2 spsk. grov sennep
Rødløgskompot
  • 450 g pillet rødløg skåret i skiver
  • 2 dl sukker
  • 1 dl hvidvinseddike
  • Salt
  • Peber
Svampesennep
  • 200 g rensede svampe, f.eks. bøgehatte
  • Lidt olivenolie
  • 2 dl mayonnaise
  • Salt
Tilbehør
  • Kartoffelbåde
Print opskrift

Fremgangsmåde

Kom rødløg, sukker, hvidvinseddike samt salt og kværnet peber i en gryde.
Kog kompotten i ca. 10 min. og lad den derefter køle af.
Rist svampene på en meget varm pande i lidt olie.
Lad dem køle af og blend dem fint i en foodprocessor.
Vend de blendede svampe med mayonnaise og smag til med lidt salt.
Bland spidskål med grov sennep og lad det trække lidt tid på køkkenbordet.
Steg bøfferne på en pande i lidt smør og drys med salt og peber.
Lun burgerbollerne i ovnen og flæk dem.
Smør dem svampemayonnaise og fordel spidskål på underbollerne.
Læg bøffer på og top op med rødløgskompot. Læg ”låget” på og servér med sprøde kartoffelbåde og ekstra svampemayonnaise.