Hjem Opskrifter Indbagt hakkebøf med champignon og blåskimmelost

Indbagt hakkebøf

med champignon og blåskimmelost

Indbagt hakkebøf med champignon og blåskimmelost

Ingredienser

  • 10 personer
  • 10 Hakkebøffer 125 g, Danish Crown Professional
  • Rapsolie
  • 375 g champignon
  • 250 g rødløg
  • Smør
  • ½ dl koncentreret rød saft
  • 2 dejplader
  • 150 g blåskimmelost
  • Salt og peber
TILBEHØR
  • Salat

Sådan tilbereder du retten

Brun hurtigt de frosne hakkebøffer på begge sider ca. 1 minut og krydr med salt og peber. Skær champignon og rødløg i skiver og steg dem 5 minutter i lidt smør ved jævn varme. Tilsæt saft og kog helt ind. Smag til med salt og peber. Skær dejpladerne i 10 lige store stykker og fordel champignonblandingen på dejstykkerne. Skær blåskimmelosten i 10 lige store stykker og læg et stykke blåskimmel samt en bøf oven på champignonblandingen. Pak dejpladen godt omkring bøffen og læg den på en bageplade med sammenføjningen nedad. Bag bøfferne 20 minutter ved 180˚C. Servér med salat.

Lignende opskrifter

Burger / Okse / Bøf
Signaturburger

med yoghurtpenslede peberbrød, kartoffelcreme og trøffelolie

Forretter / Mødeservering / Grill
Bøf med løg-slider i briochebolle

med bløde løg og peberbacon

Hovedretter / Bøf / Bacon
Bøf

med bacontern og whiskysauté