Mini-frikadeller
Kødkomponenter/Frikadeller

Mini-frikadeller

Frikadeller. Dybfrossen

Klassiske, pandestegte mini-frikadeller af grise- og oksekød. Lavet på rene råvarer og krydret som var de hjemmelavede.

Tilberedning

Minifrikadeller tilberedes direkte fra fryseren: Pande/stegeplade: Ca. 5 min. på hver side ved svag varme. Mikrobølgeovn: Ca. 2 min. afhængig af mængde og ovntype. Alm. ovn: Ca. 20 min. ved 200°C, Varmluftovn: Ca. 10 min. ved 200°C. 

Serveringsforslag

Pandestegte frikadeller er til mere end brun sauce og kold kartoffelsalat. Velegnet til salat-, grøntsags-, pasta- og brødkombinationer af enhver art på tallerken eller buffet. 

Tulip Foodservice

Stykvarer / Produktdata

Varenummer: 70004188

EAN Stk: 05741300041885

Vægt

Vægt produkt: 2000 g

Ingredienser

Ingredienser: Svinekød (59%), oksekød (16%), løg, rasp (HVEDEMEL, vand, salt, gær), ÆG, HVEDEMEL, salt, SKUMMETMÆLKSPULVER, peber.

Fokuskode

P 14.1.2

Opbevaring

Frost Frost

Holdbarhed

Uåbnet 270 dage ved mindst -18°C

Råvarer

Gris Gris

Allergener

Gluten Gluten Mælk Mælk Æg Æg
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 910 kJ/ 220 kcal
Fedt 15 g
- heraf mættede fedtsyrer 6 g
Kulhydrater 6,5 g
- heraf sukkerarter 0,5 g
Protein 14 g
Salt 1,5 g

Kødkomponenter Frikadeller