Hjem Opskrifter Dyrlægens natmad

Dyrlægens natmad

Dyrlægens natmad

Ingredienser

  • 10 personer
  • 10 skiver Leverpostej, Danish Crown Professional - ca. 2 cm tykke
  • 12 skiver Bacon, skiveskåret, Danish Crown Professional
  • 10 skiver Saltkød, Danish Crown Professional
  • 10 skiver rugbrød
  • 100 g sky
  • 1 bk. karse
  • Evt. løgringe
  • Olie
  • Salt og peber

Sådan tilbereder du retten

Rul en silikonemåtte sammen og beklæd den med bagepapir. Rul de 12 skiver bacon rundt om måtten med lidt mellemrum. Rist baconen i ovn ved 220 °C, til det er gyldent og sprødt. Lad det køle af lidt og tag det forsigtigt af røret. Lav en sky og fordel det på en bakke så det bliver ca. ½ cm højt og lad det stivne på køl. Udstik rugbrødet med udstikker i samme størrelse som baconrøret og rist stykkerne på en pande med lidt olie. Udstik leverpostej, saltkød og sky med samme størrelse udstikker.

Start med at sætte bacon ned om rugbrødet, derefter leverpostej, så saltkød og til sidst skyen. Det skulle nu gerne passe med højden. Pynt med karse og servér evt. med løgringe

Lignende opskrifter

Brunch / Pålæg / Gris
Cupcake-postej i baconsvøb

med ristede champignoner og små syltede rødbeder

Forretter / Leverpostej / Snacks/tapas
Leverpostej

med bagt selleri, crudité og sprøde rugbrødscroutons

Leverpostej / Gris
Leverpostej

med syltede svampe, brændte løg, rødbedegele, sprøde rugflager og baconcreme