Mørbradbøffermed rødløg i rødvin & balsamico

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Mørbradbøffermed rødløg i rødvin & balsamico

  • 10 personer

Ingredienser

  • 20 stk. Mørbradbøffer tilsat lage, 60-85 g, TENDER PORK®
  • Smør til stegning
  • Salt og kværnet peber
  • 8 dl rødvin
  • 2 dl balsamico
  • 4 stk. stjerneanis
  • 1 kanelstang
  • 1 kvist frisk rosmarin
  • 2 stk. sort peber
  • 1 spsk. sennepskorn
  • 75 g sukker
  • 50 små pillede rødløg
  • Rød eller grøn skovsyre
Tilbehør
  • Brød
  • Evt. en grøn, sprød salat
Print opskrift

Fremgangsmåde

Hæld rødvin, balsamico, stjerneanis, kanel, rosmarin, peber, sennepskorn og sukker i en gryde. Bring gryden i kog og tilsæt de pillede løg. Lad løgene simre, til de er møre, ca. 15-20 min. Afkøl løgene i lagen.

Brun mørbradbøfferne på en varm pande i lidt smør. Krydr og fordel bøfferne i en gastrobakke og steg dem færdige i ovnen ved 185 °C i ca. 3-4 min. Lun løgene i lidt af lagen og anret dem med de stegte mørbradbøffer på et fad. Pynt med rød eller grøn skovsyre. Servér evt. med groft brød og grøn salat.