Mørbradbøfmed champignon i urtefløde & brændte løg

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Mørbradbøfmed champignon i urtefløde & brændte løg

  • 10 personer

Ingredienser

  • 600 g mørbrad af gris, 100% DANSK®
  • Olie eller smør til stegning
  • Salt
  • Peber
  • 5 hele små løg
  • 10 aflange skiver rugbrød
Champignon i urtefløde
  • 500 g champignon i skiver
  • Olie eller smør til stegning
  • 2 dl fløde
  • 1 spsk. friske timianblade
  • Hakket persille
  • Salt
  • Peber
Pynt
  • Krydderkarse
Print opskrift

Fremgangsmåde

Afpuds mørbraden og skær den i 10 lige store pæne bøffer.

Pil og halvér løgene. Steg dem på skærefladen ved lav varme ca. 15 min. til de er møre og let brændte på skærefladen. Steg champignonerne i lidt olie ved god varme sammen med timian, til de er gyldne. Tilsæt fløde og kog 4 min. til saucen er tyk og reduceret. Smag til med salt og peber og drys med hakket persille.

Rist brødene sprøde og anret mørbradbøffen midt på brødet. Pynt med løgskåle samt champignonsauce og karse.