Bruschetta Maiale Tonnato

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Bruschetta Maiale Tonnato

  • 10 personer

Ingredienser

  • 1 kg kamfilet af gris u/ben, tilsat lage, hvidløgsmarineret, TENDER PORK®
  • 500 g små tomater
  • 10 skiver brød
Sauce
  • 125 g drænet tun i olivenolie
  • 100 g mayonnaise
  • 10 g kapers
  • 2 stk. ansjoser
  • 2 spsk. citronsaft
  • Fintrevet citronskal fra ½ økologisk citron
  • 0,5 dl stegesky, siet og skummet
  • Salt
  • Friskkværnet peber
Pynt
  • Kapersbær
  • Parmesan
  • Rucola
Print opskrift

Fremgangsmåde

Steges i ovnen ved ca. 160 °C til centrumtemperaturen er 72 °C. Vær varsom med at salte, da lagen i forvejen indeholder salt.

Halvér tomater og læg dem på en bageplade. Krydr med salt og peber og spray med olie. Bag tomaterne ved 110 °C i 1½ time.

Blend tun, mayonnaise, kapers, ansjoser, citronsaft og citronskal til det er cremet.

Juster konsistensen med stegesky og smag til med salt og peber. 

Skær kødet i skiver og anret på ristede brødskiver.

Kom saucen henover og pynt med kapers, tomater, parmesan og rucola.


Tips

Kan også fyldes i sandwichboller eller serveres som kold anretning med brød som tilbehør.