Kalkunfrikadeller med mexicansk salat

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Kalkunfrikadeller med mexicansk salat

  • 10 personer

Ingredienser

  • 20 Kalkunfrikadeller 65 g, Danish Crown Foods
  • 3/4 kg Kogte kidneybønner
  • 75 g Rød chili
  • 250 g Forårsløg
  • 400 g Avocado
  • ½ dl Limesaft
  • ½ dl Olie
  • Salt og peber
  • 1 bundt Frisk koriander
TILBEHØR
  • Tortillas, tacos og brød
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Bland kidneybønnerne med chili i tynde strimler, snittede forårsløg og avocado i tern. Pisk limesaft og olie sammen og hæld straks dressingen over salaten. Smag til med salt og peber og drys med koriander. Varm frikadellerne efter anvisning og servér med mexicansk salat og brød.