Frikadeller med græsk kartoffelsalat

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Frikadeller med græsk kartoffelsalat

  • 10 personer

Ingredienser

  • 20 Pandestegte frikadeller 60 g, Danish Crown Foods
  • 1 ½ kg Små kartofler, forkogte
  • 1 kg Agurker i tern
  • 600 g Friskost 50+
  • 6 fed Knust hvidløg
  • 1 Stort bundt dild
  • Salt og peber
TILBEHØR
  • Lunt brød
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Varm de frosne frikadeller i ovnen ved 200 °C i ca. 20 minutter (varmluftsovn ved 200 °C i ca. 10 minutter.) Kog kartoflerne, skyld dem i koldt vand og sæt dem til afdrypning. Skær agurkerne i tern og hæld dem i en sigte. Drys med lidt salt og lad dem dryppe godt af i 10 minutter. Rør friskost, hvidløg og agurk sammen, vend kartofler samt grofthakket dild i dressingen og smag til med salt og peber. Servér kartoffelsalaten til de lune frikadeller med lunt brød.