Frikadellesandwich med syltet rødbede og peberrodscreme

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Frikadellesandwich med syltet rødbede og peberrodscreme

  • 10 personer

Ingredienser

  • 10 sandwich-frikadeller 100 g, Danish Crown Professional
  • 5 sandwichboller – store, runde
  • 50 g revet eller høvlet peberrod
  • 200 g creme fraiche 18 %
  • Salt og peber
  • 250 g syltet rødbede
  • 75 g hakket rødløg
  • ½ dl hakket persille
  • 300 g salat f.eks. grøn krølsalat
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Varm frikadellerne efter anvisning. Rist bollerne. Rør peberrod og creme fraiche sammen og smag til med salt og peber. Skær rødbederne i små tern, hak rødløg og persille og bland sammen. Læg salat, frikadelle, rødbede og peberrodscreme på bollen og servér.