Frikadellermed ingefær-coleslaw og bagte grøntsager

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Frikadellermed ingefær-coleslaw og bagte grøntsager

  • 10 personer

Ingredienser

  • 20 stk. Pandestegte frikadeller, 60 g, Danish Crown Foods, varmes efter anvisning på emballagen
BAGTE GRØNTSAGER - EFTER SMAG OG BEHAG
  • Gulerødder
  • Pastinakker
  • Knoldselleri
  • Jordskokker
  • Persillerod
COLESLAW MED INGEFÆR
  • 1 Spidskål
  • 4 Gulerødder
  • 1 fed Hvidløg
  • 40 g Frisk ingefær
  • 1 Citron, økologisk
  • 2 spsk. Eddike
  • 1 spsk. Honning
  • 2 dl Skyr
  • 1 kvist Frisk rosmarin
  • Havsalt
  • Friskkværnet sort peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

 

Rodfrugterne skrælles, skæres i store strimler og lægges i et ildfast fad. Vend rundt med en god olivenolie, krydr grundigt med kraftige krydderurter som f.eks. citrontimian. Krydr med salt samt knust sort peber.
Bag ved 175 °C. i ca. 40 min. til alt er mørt og karamelliseret i kanterne.
Snit spidskål fint og riv gulerødderne meget fint. Hak hvidløget og ingefæren meget fint. Kom det hele i en skål og riv skrællen af en citron udover.
Pres citronsaften over og tilsæt eddike, honning og skyr. Pil bladene af 1 kvist rosmarin og kom dem i.
Rør coleslaw sammen og smag til med salt og peber.