Frikadellermed ingefær-coleslaw og bagte grøntsager

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Frikadellermed ingefær-coleslaw og bagte grøntsager

  • 10 personer

Ingredienser

  • 20 stk. pandestegte frikadeller, 60 g, TULIP FOODSERVICE, varmes efter anvisning på emballagen
Bagte grøntsager - efter smag og behag
  • Gulerødder
  • Pastinakker
  • Knoldselleri
  • Jordskokker
  • Persillerod
Coleslaw med ingefær
  • 1 spidskål
  • 4 gulerødder
  • 1 fed hvidløg
  • 40 g frisk ingefær
  • 1 citron, økologisk
  • 2 spsk. eddike
  • 1 spsk. honning
  • 2 dl skyr
  • 1 kvist frisk rosmarin
  • Havsalt
  • Friskkværnet sort peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

Rodfrugterne skrælles, skæres i store strimler og lægges i et ildfast fad. Vend rundt med en god olivenolie, krydr grundigt med kraftige krydderurter som f.eks. citrontimian. Krydr med salt samt knust sort peber.
Bag ved 175 °C. i ca. 40 min. til alt er mørt og karamelliseret i kanterne.


Snit spidskål fint og riv gulerødderne meget fint. Hak hvidløget og ingefæren meget fint. Kom det hele i en skål og riv skrællen af en citron udover.

Pres citronsaften over og tilsæt eddike, honning og skyr. Pil bladene af 1 kvist rosmarin og kom dem i.

Rør coleslaw sammen og smag til med salt og peber.