Frikadeller med gulerodssalatmed valnødder, kokosflager, persille tilsat tahin-creme

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Frikadeller med gulerodssalatmed valnødder, kokosflager, persille tilsat tahin-creme

  • 10 personer

Ingredienser

  • 40 stk. frikadeller 30 g, Danish Crown Professional, varmes efter anvisning på emballagen
Gulerodssalat
  • 12 gulerødder, revet
  • 100 g valnødder, hakket
  • 1 håndfuld græskarkerner
  • 1 håndfuld bredbladet persille, finthakket
  • 100 g kokosflager
Tahin-creme
  • 4 dl yoghurt naturel
  • 6 spsk. tahin
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk. friskpresset citronsaft
  • Salt & peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Rør yoghurten i tahinen lidt ad gangen. (Vigtigt! Gør det ikke omvendt og kom tahinen i yoghurten, for så skiller cremen). Cremen smages til med presset hvidløg, citronsaft, salt og peber. Riv gulerødderne, hak valnødderne og persillen og bland alle ingredienserne til gulerodssalaten sammen. Varm frikadellerne efter anvisning og servér med tahin creme og gulerodssalat.