Texas Hacksteak sandwich med tomatsalsa, tomatmix blanding og koriander

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Texas Hacksteak sandwich med tomatsalsa, tomatmix blanding og koriander

  • 10 personer

Ingredienser

  • 10 Texas Hacksteak 120 g, Danish Crown Professional
  • 10 grove sandwichboller
  • 2 dl hot tomatsalsa
TOMATMIX BLANDING
  • 200 g solmodne tomater i tern
  • 50 g løg i tern
  • 100 g grøn peber i tern
  • 100 g squash i små tern
  • 100 g majs
  • 100 g porre, fint snittet
PYNT
  • Friske koriander
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Snit porre fint og skær alle øvrige ingredienser til tomatmix blandingen i små tern (650 g kan købes færdig). Bland dem sammen i en skål. Varm Texas Hacksteak efter anvisningen. Lun sandwichbollerne og halver dem. Smør over og under bolle med tomat salsa, kom Texas Hacksteak på underbollen og top med tomatmix blandingen og masser af friske koriander. Læg overbollen på og servér.