Hjem Opskrifter Texas Hacksteak sandwich med tomatsalsa, tomatmix blanding og koriander

Texas Hacksteak sandwich

med tomatsalsa, tomatmix blanding og koriander

Texas Hacksteak sandwich med tomatsalsa, tomatmix blanding og koriander

Ingredienser

  • 10 personer
  • 10 Texas Hacksteak 120 g, Danish Crown Professional
  • 10 grove sandwichboller
  • 2 dl hot tomatsalsa
TOMATMIX BLANDING
  • 200 g solmodne tomater i tern
  • 50 g løg i tern
  • 100 g grøn peber i tern
  • 100 g squash i små tern
  • 100 g majs
  • 100 g porre, fint snittet
PYNT
  • Friske koriander

Sådan tilbereder du retten

Snit porre fint og skær alle øvrige ingredienser til tomatmix blandingen i små tern (650 g kan købes færdig). Bland dem sammen i en skål. Varm Texas Hacksteak efter anvisningen. Lun sandwichbollerne og halver dem. Smør over og under bolle med tomat salsa, kom Texas Hacksteak på underbollen og top med tomatmix blandingen og masser af friske koriander. Læg overbollen på og servér.

Lignende opskrifter

Forretter / Mødeservering / Grill
Bøf med løg-slider i briochebolle

med bløde løg og peberbacon

Hovedretter / Grill / Burger
Not2Share – Rustik burger

med hakkebøf, lufttørret skinke og bacon-mayo

Hovedretter / Burger / Okse
BagelBurger

med rød spidskål og guacamole