BagelBurger
med rød spidskål og guacamole
BagelBurgermed rød spidskål og guacamole
Ingredienser
- 10 personer
- 10 stk. bagels
- 10 stk. rustik Beef Burger, 150 g, Danish Crown Professional
- 3 stilke bladselleri
- 3 æbler
- 3 stk. rød spidskål
- 6 spsk. eddike
- 9 spsk. olivenolie
- Salt
- 5 stk. avocado
- 5 spsk. creme fraiche, 9%
- 3 fed hvidløg
- Citronsaft
- Salt
- Peber
Sådan tilbereder du retten
Rør en dressing af olie og eddike. Snit spidskålen fint, bladselleri i tynde skiver og æblerne i både. Vend grøntsagerne i dressingen og smag til med salt.
Blend avocadoerne med creme fraiche, knust hvidløg og citronsaft og smag til med salt og peber.
Steg bøffen og saml burgeren.