Texas Hacksteak burger
med rosmarin-fritter & persille-aïoli
Texas Hacksteak burger med rosmarin-fritter & persille-aïoli
Ingredienser
- 10 personer
- 10 Texas Hacksteak, Danish Crown Professional
- 10 skiver bacon, peberkrydret, Danish Crown Professional
- 1 ½ kg skrællede kartofler i grove tern
- 5 fed hvidløg
- 4 kviste frisk rosmarin
- Revet citronskal fra en halv ubehandlet citron
- Salt og peber
- Olie
- ½ dl persilleblade
- 250 g mayonnaise
- 3 fed hvidløg
- 10 rustikke burgerboller
- Grøn pesto
- Romainesalat eller anden sprød salat
- 20 grillede artiskokker
- 200 g frisk parmesan i flager
Sådan tilbereder du retten
Læg kartoflerne i et ovnfast fad sammen med knust hvidløg, hakket rosmarin og citronskal. Krydr med salt og peber og dryp med olie. Bag kartoflerne ved 200 °C i ca. 30 minutter, til de er sprøde. Findel persillebladene med mayonnaise og hvidløg i en multihakker og smag til. Steg bøfferne og baconskiverne. Lun og flæk bollerne og smør dem med pesto. Læg dem sammen med salat, bøf, grillede artiskokker, bacon og parmesan og servér med rosmarin-fritter og persille-aïoli.