Sømandsbøf med urteblanding

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Sømandsbøf med urteblanding

  • 10 personer

Ingredienser

  • 10 forstegte hakkebøffer 110 g, Danish Crown Professional
  • 1 ½ kg urteblanding
  • ¼ dl rapsolie
  • 300 g løg i skiver
  • 300 g rødløg i skiver
  • ¾ liter oksebouillon
  • 4 laurbærblade
  • 30 g majsstivelse
  • 1 bundt persille
  • 10 rugboller
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Vend urteblandingen i olie og fordel den i et jævnt lag på en bageplade. Bag urteblandingen ca. 30 minutter ved 210 °C. Skær alle løg i skiver. Bring bouillon, laurbærblade og løg i kog og lad det simre 5 minutter. Jævn med majsstivelse rørt ud i lidt koldt vand. Læg bøfferne i en dyb bradepande og hæld saucen over. Steg bøfferne i ovnen ved 175 °C i ca. 20 minutter. Bag bollerne direkte fra frys i 11 minutter ved 190 °C. Drys med hakket persille og server bøfferne med urteblanding og lune rugboller.