Sømandsbøf med urteblanding

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Sømandsbøf med urteblanding

  • 10 personer

Ingredienser

  • 10 Forstegte hakkebøffer 110 g, Danish Crown Foods
  • 1 ½ kg Urteblanding
  • ¼ dl Rapsolie
  • 300 g Løg i skiver
  • 300 g Rødløg i skiver
  • ¾ liter Oksebouillon
  • 4 Laurbærblade
  • 30 g Majsstivelse
  • 1 Bundt persille
  • 10 Rugboller
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Vend urteblandingen i olie og fordel den i et jævnt lag på en bageplade. Bag urteblandingen ca. 30 minutter ved 210 °C. Skær alle løg i skiver. Bring bouillon, laurbærblade og løg i kog og lad det simre 5 minutter. Jævn med majsstivelse rørt ud i lidt koldt vand. Læg bøfferne i en dyb bradepande og hæld saucen over. Steg bøfferne i ovnen ved 175 °C i ca. 20 minutter. Bag bollerne direkte fra frys i 11 minutter ved 190 °C. Drys med hakket persille og server bøfferne med urteblanding og lune rugboller.