Bøf med persillerødder i persillepesto

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Bøf med persillerødder i persillepesto

  • 10 personer

Ingredienser

  • 10 Husets Burger 150 g, Danish Crown Professional
  • 100 g persilleblade
  • 4 fed hvidløg
  • 75 g pinjekerner
  • 1 dl olivenolie
  • 50 g fintrevet parmesanost
  • 1 ½ kg persillerødder
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • 25 g smør
  • Salt og peber
TILBEHØR
  • Brød
  • Salat
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Kom persilleblade, hvidløg, pinjekerner og olivenolie i en blender og blend til det er findelt. Rør revet parmesan i pestoen og smag til med salt og peber. Skræl persillerødderne og skær dem i skiver. Lad de helt små forblive hele. Kog persillerødderne i bouillon tilsat smør i ca. 10 minutter. Hæld vandet fra og vend dem i persillepestoen. Steg bøfferne 2-3 minutter på hver side ved kraftig varme og krydr med salt og peber. Servér bøfferne med persillerødder i persillepesto, brød og salat.