Bøf med persillerødder i persillepesto

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Bøf med persillerødder i persillepesto

  • 10 personer

Ingredienser

  • 10 Husets Burger 150 g, Danish Crown Foods
  • 100 g Persilleblade
  • 4 fed Hvidløg
  • 75 g Pinjekerner
  • 1 dl Olivenolie
  • 50 g Fintrevet parmesanost
  • 1 ½ kg Persillerødder
  • 2 dl Grøntsagsbouillon
  • 25 g Smør
  • Salt og peber
TILBEHØR
  • Brød
  • Salat
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Kom persilleblade, hvidløg, pinjekerner og olivenolie i en blender og blend til det er findelt. Rør revet parmesan i pestoen og smag til med salt og peber. Skræl persillerødderne og skær dem i skiver. Lad de helt små forblive hele. Kog persillerødderne i bouillon tilsat smør i ca. 10 minutter. Hæld vandet fra og vend dem i persillepestoen. Steg bøfferne 2-3 minutter på hver side ved kraftig varme og krydr med salt og peber. Servér bøfferne med persillerødder i persillepesto, brød og salat.