Pariserbøfmed ovnbagte baconkartofler

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pariserbøfmed ovnbagte baconkartofler

  • 10 personer

Ingredienser

  • 10 Hakkebøffer 125 g, Danish Crown Professional
  • 100 g Bacon sliced, Danish Crown Professional
  • 1 rugbrød, 840 g
  • 250 g syltede rødbeder
  • 75 g revet peberrod
  • 150 g kvark
  • Karse
AGROVA
  • 1 ½ kg kogte menukartofler
  • Koldpresset rapsolie
  • ¼ dl paprika
  • Salt
  • 300 g løg i tern 10*10 mm
  • 150 g revet ost
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Vend kartoflerne i lidt olie, paprika og salt og læg dem i et jævnt lag på en smurt bageplade. Skær bacon i tynde strimler og drys det hen over kartoflerne. Bag 10 minutter ved 200 ˚C, drys med revet ost og bag endnu 10 minutter, til osten er smeltet og gylden. Steg hakkebøfferne som anvist. Skær brødet i 10 skiver og rist dem sprøde i ovnen. Læg hakkebøfferne på de sprøde rugbrødsskiver og pynt med hakkede rødbeder, revet peberrod, kvark og karse. Servér kartoflerne til – evt. med ekstra kvark smagt til med revet peberrod.