Hakkebøf med ovnstegt hokkaido græskar og grønt

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Hakkebøf med ovnstegt hokkaido græskar og grønt

  • 10 personer

Ingredienser

  • 10 Hakkebøffer, Danish Crown Professional
  • 1 hokkaido græskar
  • 850 g små kartofler f.eks. asparges
  • 300 g skrællede gulerødder
  • 4 pillede skalotteløg
  • 4 fed hvidløg
  • 4 spsk. olivenolie
  • Salt og peber
  • 2 grene frisk rosmarin
  • Smør og olie til stegning
  • 50 g ristede græskarkerner
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Befri hokkaido græskarret for kerner og skær det i både. Skær gulerødderne i stave og skalotteløgene i grove stykker. Knus hvidløg med skallen på. Vend alle grøntsager sammen med olivenolie, salt, peber og rosmarin. Rist grøntsagerne i ovnen i ca. 50 minutter ved 200 °C. Brun bøfferne på en pande i smør og olie. Steg dem færdige i ovnen ved 200 °C i ca. 10 minutter. Drys de færdigstegte grøntsager med ristede græskarkerner og servér dem sammen med hakkebøfferne.