Den sunde burger i rodfrugt-fiberbrød med syltede rødløg og dressing med edamamebønner

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Den sunde burger i rodfrugt-fiberbrød med syltede rødløg og dressing med edamamebønner

  • 10 personer

Ingredienser

  • 10 Forstegte hakkebøffer 110 g, Danish Crown Professional
  • Salat
RODFRUGT-FIBERBRØD
  • 10 æggehvider
  • 7,5 spsk. havreklid
  • 750 g revet knoldselleri
  • 375 g revet gulerod
  • 4 tsk. hørfrø
SYLTEDE RØDLØG
  • 2 dl eddike
  • 2 dl vand
  • 12 spsk. sukker
  • 1 tsk. groft salt
  • 8 peberkorn
  • 4 laurbærblade
  • 4 store rødløg i både
DRESSING
  • 1 pose edamamebønner
  • 500 g skyr
  • Salt og peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Rør æggehvider og havreklid sammen. Riv grøntsagerne og tilsæt dem. Rør til en ensartet masse. Fordel massen i 20 cirkler med en diameter lidt større end burgerne på en bageplade med bagepapir. Strø hørfrø over 10 af cirklerne. Bag midt i ovnen i ca. 20 minutter ved 180 °C. Varm eddike, vand, sukker, salt og krydderier i en gryde, indtil sukkeret er smeltet. Skær løgene i skiver. Hæld lagen over løgene, pres løgene ned, så de er dækket af lagen. Lad dem trække i minimum et par timer. Blend edamamebønner med skyr, salt og peber. Varm bøfferne efter anvisning på pakningen. Saml burgeren ved at lægge salat på en burgerbolle uden hørfrø. Læg en bøf på og top med dressing og syltede rødløg. Placér en burgerbolle

med hørfrø på toppen og sæt en pind igennem burgeren.