Burgermed hakkebøf, rødbedehummus & løg

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Burgermed hakkebøf, rødbedehummus & løg

  • 10 personer

Ingredienser

Rødbedehummus
  • 300 g Kogte rødbeder
  • 250 g Kogte kikærter, evt. fra dåse
  • 1 fed Hvidløg
  • 0,5 tsk. Spidskommen
  • 1 tsk Tahin
  • 2 spsk. Olie
  • Saft og fintrevet citronskal fra ½ ubehandlet citron
  • Salt
  • Peber
  • 10 stk. Hakkebøf, forstegt, 160 g, Danish Crown Foods
  • 10 Burgerboller
  • Sprød salat
  • 150 g Rødløg i tynde skiver
  • 150 g Groftrevet feta
  • 75 g Grofthakkede oliven
  • Dild
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Findel rødbede, kikærter, hvidløg, spidskommen, tahin, olie og citron i en multihakker og smag til med salt og peber. Steg eller varm bøfferne til kernetemperaturen er 76 °C. Riv fetaen groft og hak oliven groft. Lun og flæk bollerne. Smør dem med humus og læg dem sammen med sprød salat, bøf, rødløg, feta, oliven og lidt dild.