Burgermed hakkebøf, rødbedehummus & løg

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Burgermed hakkebøf, rødbedehummus & løg

  • 10 personer

Ingredienser

Rødbedehummus
  • 300 g kogt rødbede
  • 250 g kogte kikærter, evt. dåse
  • 1 fed hvidløg
  • 0,5 tsk. spidskommen
  • 1 tsk tahin
  • 2 spsk. olie
  • Saft og fintrevet citronskal fra ½ ubehandlet citron
  • Salt
  • Peber
  • 10 stk. Hakkebøf, forstegt, 160 g, TULIP FOODSERVICE
  • 10 burgerboller
  • Sprød salat
  • 150 g rødløg i tynde skiver
  • 150 g groftrevet feta
  • 75 g grofthakkede oliven
  • Dild
Print opskrift

Fremgangsmåde

Findel rødbede, kikærter, hvidløg, spidskommen, tahin, olie og citron i en multihakker og smag til med salt og peber.

Steg eller varm bøfferne, til kernetemperaturen er 76 °C.

Lun og flæk bollerne.

Smør med humus og læg dem sammen med sprød salat, bøf, rødløg, feta, oliven og lidt dild.