Majsmuffins med bacon, spinat, rosa peber og purløgscremefraiche

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Majsmuffins med bacon, spinat, rosa peber og purløgscremefraiche

  • 10 personer

Ingredienser

  • 600 g. Forstegt bacon, sliced, Tulip Foodservice
  • 450 g. Hvedemel
  • 2 spsk. Polenta (groft majsmel)
  • 2 tsk. Bagepulver
  • 5 tsk. Salt
  • 5 tsk. Knust, sort peber
  • 5 l. Letmælk
  • 3 stk. Æg
  • 50 g. Smør
  • 3 dl Majs
  • 4 dl Creme fraiche 9%
  • 5 bdt. Purløg
  • Salt og peber
  • 100 g. Babyspinat
  • 5 bdt. Purløg
  • 1 potte Brøndkarse
  • Rosa peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

Bland alle de tørre ingredienser sammen. Smelt smørret, pisk æggene let og rør derefter mælk, æg og smør i melblandingen. Vend til sidst majs og stegt bacon i muffindejen. Smør 16 muffinforme med lidt ekstra smør og drys med lidt polenta. Fordel dejen i formene og bag dem i en forvarmet ovn ved 180 °C i 20-25 minutter. Hak purløg fint og rør den i cremefraichen. Smag til med salt og peber. Anret muffins med en salat af spinat, purløg og brøndkarse. Drys med knust rosa peber og ekstra bacon. Servér med purløgscremefraiche.