Majsmuffins med bacon, spinat, rosa peber og purløgscremefraiche

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Majsmuffins med bacon, spinat, rosa peber og purløgscremefraiche

  • 10 personer

Ingredienser

  • 600 g forstegt bacon, sliced, Danish Crown Professional
  • 450 g hvedemel
  • 2 spsk. polenta (groft majsmel)
  • 2 tsk. bagepulver
  • 0,5 tsk. salt
  • 0,5 tsk. knust, sort peber
  • 0,5 liter letmælk
  • 3 stk. æg
  • 50 g smør
  • 3 dl majs
  • 4 dl creme fraiche 9%
  • 5 bundt purløg
  • Salt og peber
  • 100 g babyspinat
  • 5 bundt purløg
  • 1 potte brøndkarse
  • Rosa peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Bland alle de tørre ingredienser sammen. Smelt smørret, pisk æggene let og rør derefter mælk, æg og smør i melblandingen. Vend til sidst majs og stegt bacon i muffindejen. Smør 16 muffinforme med lidt ekstra smør og drys med lidt polenta. Fordel dejen i formene og bag dem i en forvarmet ovn ved 180 °C i 20-25 minutter. Hak purløg fint og rør den i cremefraichen. Smag til med salt og peber. Anret muffins med en salat af spinat, purløg og brøndkarse. Drys med knust rosa peber og ekstra bacon. Servér med purløgscremefraiche.