Bagt hellefisk med rødkålsbacon, sennepscreme og kastanjekrumme

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Bagt hellefisk med rødkålsbacon, sennepscreme og kastanjekrumme

  • 10 personer

Ingredienser

  • 100 g bacon i tern, Danish Crown Professional
  • 1 kg hellefisk fileter
  • ½ filone, lyst
  • 200 g kastanjer
  • 1 spsk. smør
  • 300 g små skalotteløg
  • 600 g rødkålssalat
  • 2 spsk. grov sennep
  • 2 dl creme fraiche 9%
  • 1 tsk. stødt nellike
  • Salt og peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Skær fisken ud i portionsstørrelser. Skær brødet i skiver og rist det let. Hak brødet og kastanjerne groft og bland det sammen med smørret. Krydr med salt og peber. Smør brødblandingen på fisken. Bag fisken i ovnen ved 220 °C i ca. 5 minutter. Rist baconternene af på en varm pande. Tilsæt skalotteløg og rødkålssalat. Vend sennep i creme fraichen og smag til med nellike, salt og peber. Anret fisken med rødkålsbacon og server sennepscreme dertil.


Tips

GourmetSecret:
Rødkål er en lille, næringsrig C-vitamin bombe og celle-saften er violet af anthocyanin
– præcis som en af julens farver.