Frugtbrød med bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Frugtbrød med bacon

Ingredienser

  • 3 kg italiensk grunddej
  • 100 g bacon i tern, TULIP FOODSERVICE
  • 100 g friske blåbær
  • 100 g tørrede abrikoser
  • Mandelsplitter
Print opskrift

Fremgangsmåde

Steg baconternene til de er sprøde, og lad dem køle af. Mos halvdelen af blåbærrene med en gaffel og skær abrikoserne i tern.
Bland bacon, blåbær og abrikoser i dejen og lad dejen hæve i ca. 1 time.
Hak dejen ud i den ønskede størrelse; enten som mini-flutes eller i små forme beregnet til 40 g dej.
Rul de formede mini-flutes i mandelsplitter/drys mandelsplitter over brødene i de små forme.

Varm ovnen til 210 °C, sæt brødene ind og skru temperaturen ned til 190 °C. Ved indsætning i ovnen dampes i 15 sek.

Bag brødene i ca. 10 min. og efterfølgende 5 min. med åbent spjæld.
Har ovnen ikke spjæld, åbnes ovnlågen i 15 sek., hvorefter den lukkes igen, og brødene bages de sidste 5 min.


Tips

Brug evt. forstegte bacontern fra Tulip Foodservice for at spare tid.