Græskar-sandwich med bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Græskar-sandwich med bacon

  • 10 personer

Ingredienser

  • 40 skiver bacon, Danish Crown Professional
  • 600 g hokeido græskar
  • 100 g smør
  • 4 fed hvidløg
  • Salt og friskkværnet hvid peber
  • 300 g syltet græskar
  • 10 græskarkærne-sandwichbrød
  • 500 g blå ost
  • 20 blade frillice salat
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Skær græskarret i tern og kog dem ca. 20 minutter, til de er møre. Blend dem herefter med smør og smag til med knust hvidløg, salt og peber. Fyld puréen i en sprøjtepose og hold den lun. Bag baconskiverne sprøde i ovn mellem bagepapir 15-20 minutter ved 190 °C og afdryp dem på fedtsugende papir. Skær de syltede græskar i tern. Flæk og varm sandwichbrødene i ovnen. Smør brødene med græskarpuré og fyld dem med salat, syltet græskar, skiver af blå ost og bacon. Servér straks.