Mørbradgryde
Kødkomponenter/ Simreretter

Mørbradgryde

Mørbradgryde - slow cooked

Simreret med mørbrad af gris i cremet flødesauce med champignon og krydderurter.

Tilberedning

Fjern indpakningen, varm i en gryde i 12-15 min. Skal opvarmes til kernetemperatur på 75°C

Serveringsforslag

Serveres til salat, kartofler, bagte rodfrugter på menu eller enkeltserveringer.

Tulip Foodservice

Stykvarer / Produktdata

Varenummer: 80005025

EAN Stk: 05707196191943

Vægt

Vægt produkt: 2000 g

Ingredienser

Ingredienser: Stegte svinemørbrad i strimler (35%) (svinemørbrad, majsstivelse, salt, druesukker. SØDMÆLK, vand, champignon, FLØDE, majsstivelse, salt, peber, krydderu og krydderekstrakter

Opbevaring

Køl Køl

Holdbarhed

Uåbnet 180 dage ved max 5°C

Råvarer

Gris Gris

Allergener

Mælk Mælk
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 318 kJ/ 91 kcal
Fedt 3,2 g
- heraf mættede fedtsyrer 1,9 g
Kulhydrater 5,9 g
- heraf sukkerarter 2,8 g
Protein 8 g
Salt 1,2 g

Kødkomponenter Simreretter