Kylling i rødvinssauce
Kødkomponenter/ Simreretter

Kylling i rødvinssauce

Kylling i rødvinssauce - slow cooked

Fransk-inspireret simreret med kylling i rødvinssauce smagt til med tomat, hvidløg og timian.

Tilberedning

Fjern indpakningen, varm i en gryde i 12-15 min. Skal opvarmes til kernetemperatur på 75°C

Serveringsforslag

Serveres til salat, kartofler, bagte rodfrugter på menu eller enkeltserveringer.

Tulip Foodservice

Stykvarer / Produktdata

Varenummer: 80005024

EAN Stk: 05707196191912

Vægt

Vægt produkt: 2000 g

Ingredienser

Ingredienser: Stegt kyllingekød (40%) (kyllingebryst, salt, vand), vand, rødvin, løg, SELLERI, tomatpure, majsstivelse, sukker, salt, hvidløgspure, kyllingefond, krydderi- og grøntsagsekstrakter (indeholder SELLERI), farvestof (E 150c), champignonkoncentrat, timian).

Opbevaring

Køl Køl

Holdbarhed

Uåbnet 180 dage ved max 5°C

Råvarer

Fjerkræ Fjerkræ
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 325 kJ/ 77 kcal
Fedt 1,5 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,4 g
Kulhydrater 5,5 g
- heraf sukkerarter 2,3 g
Protein 10 g
Salt 1,4 g

Kødkomponenter Simreretter