Gris i rød karry og grønt
Kødkomponenter/ Simreretter

Gris i rød karry og grønt

Gris i rød karry med grillede grønsager

Cremet simreret med bov af gris, grillede grøntsager og champignon i rød karrysauce. Saucen er tilberedt med kokosmælk tilsat grov karrykrydderblanding med bl.a. cayenne, rosmarin, hvidløg og æble, der giver en afbalanceret smag med både styrke, sødme og syre.

Tilberedning

Fjern indpakningen, varm i en gryde i 12-15 min. Skal opvarmes til kernetemperatur på 75°C, Produktet kan også opvarmes i folien op til 85 °C.

Serveringsforslag

Servér med f.eks. ris, bulgur, røde linser kogt med kokos, blomkålsris

Tulip Foodservice

Stykvarer / Produktdata

Varenummer: 80006150

EAN Stk: 5707196229264

EAN Krt: 5707196229271

Vægt

Vægt produkt: 2000 g

Ingredienser

Ingredienser: Grisekød (37%), vand, kokosmælk (kokosekstrakt, vand), løg, grillet aubergine (5%), grillet peberfrugt (5%), champignon, glukose, maltodextrin, salt, tomatpulver, løg, hvidløg, krydderier, surhedsregulerende middel (E330), cayennepeber, paprikaekstrakt, citrongræs, grisebouillon (grisekød, vand, majsstivelse, salt, sukker, koncentreret løgsaft), modificeret stivelse, salt.

Opbevaring

Køl Køl

Holdbarhed

Uåbnet 180 dage ved max 5°C

Råvarer

Gris Gris

Allergener

Gluten Gluten Mælk Mælk
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 559 kJ/ 134 kcal
Fedt 7,9 g
- heraf mættede fedtsyrer 3,5 g
Kulhydrater 4 g
- heraf sukkerarter 2,4 g
Protein 11 g
Salt 1,5 g

Kødkomponenter Simreretter