Skinkesteg m/skank, TP, BBQ,frost
Fersk kød/Skinke

Skinkesteg m/skank, TP, BBQ,frost

2 x ca. 3,8 kg

Steg skåret af dansk skinkeyderlår i BBQ-marinade med bl.a. hvidløg og brun farin. Kødet er tilsat smagsneutral lage, der giver en ensartet spisekvalitet, bevarer saften i kødet og beskytter mod udtørring, når kødet varmholdes eller genopvarmes.

Tilberedning

Forvarm ovnen til 185 °C og steg kødet i en gastrobakke i ca. 2 timer til en anbefalet centrumtemperatur på 72 °C. Da kødet er tilsat lage, skal det varmebehandles til minimum 65 °C i centrum i 6 min. For at opnå det bedste resultat anbefales det at lade kødet hvile inden servering.

Serveringsforslag

Servér f.eks. med sprød salat, bønnespirer og ristet kokos.

Tender Pork

Stykvarer / Produktdata

Varenummer: 30939951

EAN Stk: 2628430000001

EAN Krt: 5701200155969

Vægt produkt: 3800 g

Ingredienser: Skinke m.ben 85%, Tender Pork lage (vand, salt, modificeret majsstivelse, sukker, kartoffelmel, antioxidant: natriumascorbat), BBQ marinade (rapsolie, salt, krydderi (herunder SELLERIFRØ), sukker, brun farin, hvidløg, løgekstrakt, røgaroma, krydderurteekstrakt).

Opbevaring

Frost Frost

Holdbarhed

Uåbnet 270 dage ved mindst -18°C

Råvarer

Gris Gris
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 895 kJ/ 215 kcal
Fedt 15,8 g
- heraf mættede fedtsyrer 5 g
Kulhydrater 2,6 g
- heraf sukkerarter 1,3 g
Protein 15,6 g
Salt 1,6 g
Sodium 0,6 g

Fersk kød Skinke