Skinkesteg u/svær, m/skank, tilsat lage
Fersk kød/Skinke

Skinkesteg u/svær, m/skank, tilsat lage

Steg skåret af dansk skinkeyderlår med skankeben tilsat smagsneutral lage, der giver en ensartet spisekvalitet, bevarer saften i kødet og beskytter mod udtørring, når kødet varmholdes eller genopvarmes. Kødet er noget af det mest møre og velsmagende på hele grisen, og stegens skankeben giver kødet et flot, rustikt udseende. Brug den f.eks. som buffetens smagsfyldige skær-selv-steg.

Tilberedning

Forvarm ovnen til 185 °C og steg kødet i en gastrobakke i ca. 2 timer til en anbefalet centrumtemperatur på 72 °C. Da kødet er tilsat lage, skal det varmebehandles til min. 65 °C i centrum i 6 min. For at opnå det bedste resultat anbefales det at lade kødet hvile inden servering.

Serveringsforslag

Servér f.eks. den tilberedte skinkesteg som skær-selv-steg på buffeten med en frisk mango- og avocadosalat.

Stykvarer / Produktdata

Varenummer: 11939951,44501064

EAN Stk: 2627830000000

EAN Krt: 5701050039020

Vægt produkt: 3800 g

Ingredienser: Skinkekød 91%, Tender Pork lage 9% (vand, salt, modificeret majsstivelse, sukker, kartoffelmel, antioxidant: natriumascorbat).

Opbevaring

Holdbarhed

Uåbnet 270 dage ved stuetemperatur

Råvarer

Gris Gris
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 802 kJ/ 193 kcal
Fedt 13,6 g
- heraf mættede fedtsyrer 5 g
Kulhydrater 1,2 g
- heraf sukkerarter 0,3 g
Protein 16,4 g
Salt 0,7 g

Fersk kød Skinke