Skinkesteg ingefær/kastanjer, TP
Fersk kød/Skinke

Skinkesteg tilsat lage, ingefær- & kastanjemarineret

Steg skåret af dansk skinkeyderlår marineret med kastanjer og ingefær - en smagsretning, der gør sig godt på efterårs- og vinterbuffeten, f.eks. serveret som skær-selv-steg. Stegen er tilsat smagsneutral lage, der giver en ensartet spisekvalitet, bevarer saften i kødet og beskytter mod udtørring, når kødet varmholdes eller genopvarmes.

Tilberedning

Forvarm ovnen til 150 °C og steg kødet i en gastrobakke i ca. 45 min. Skru derefter ovnen op til 190 °C og steg videre i ca. 12 min. til en anbefalet centrumtemperatur på 65 °C. Da kødet er tilsat lage, skal det varmebehandles til min. 65 °C i centrum i 6 min. For at opnå det bedste resultat anbefales det at lade kødet hvile inden servering.

Serveringsforslag

Servér på klassisk nordisk vis med sauterede hvedekerner, nødder og grønkål eller asiatisk inspiration som helsteg med dim sum med blomkål og krydret satay-sauce.

Tender Pork

Stykvarer / Produktdata

Varenummer: 38818527,44501072

EAN Stk: 2807410000006

EAN Krt: 5701050262770

Vægt produkt: 2800 g

Ingredienser: Dansk Skinkeyderlår 85 %, vand, sukker, dextrose, salt, kastanje 0,6 %, mod. majsstivelse, eddike, kartoffelmel, gærekstrakt, naturlig sesamaroma, krydderier, krydderiekstrakter (herunder ingefærekstrakt), farvestof: ammonieret karamel, antioxidant: natriumascorbat

Opbevaring

Frost Frost

Holdbarhed

Uåbnet 270 dage ved mindst -18°C

Råvarer

Gris Gris
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 789 kJ/ 189 kcal
Fedt 12 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,3 g
Kulhydrater 3,9 g
- heraf sukkerarter 0,7 g
Protein 16 g
Salt 1,1 g

Fersk kød Skinke