Skankeklumper m/bacon
Fersk kød/Skinke

Skankeklumper m/bacon ca 100g

Ca. 100 g, 3 x 30 stk.

Møre skankeklumper af dansk gris, hvori der er skåret en lille lomme og tilsat bacon, der giver en fantastisk smag til kødet. Tilsat smagsneutral lage, der giver en ensartet spisekvalitet, bevarer saften i kødet og beskytter mod udtørring, når kødet varmholdes eller genopvarmes.

Tilberedning

Steg kødet på en pande i lidt fedtstof i ca. 3 min. på hver side. Læg kødet i en gastrobakke med væske og steg videre i en forvarmet ovn på 140 °C i ca. 2 timer til en anbefalet centrumtemperatur på 65 °C. Da kødet er tilsat lage, skal det varmebehandles til min 65 °C i centrum i 6 min. Tip: Forvarm ovnen til 150 °C og steg kødet i en gastrobakke i ca. 15 min. Skru derefter ovnen ned til 140 °C og steg kødet videre med væske i ca. 2 timer. For at opnå det bedste resultat, anbefales det at lade kødet hvile inden servering.

Serveringsforslag

Braisér skankeklumperne og servér med f.eks. frisk pasta og krydret tomatsauce.

Tender Pork

Stykvarer / Produktdata

Varenummer: 37279465

EAN Stk: 2638750000001

EAN Krt: 5701200173857

Vægt produkt: 4333 g

Ingredienser: Dansk Svineskank 85 %, røget bacon 9% (svinekød, salt, modificeret majsstivelse, sukker, kartoffelmel, antioxidant E 301), lage 6% (vand, salt, modificeret majsstivelse, sukker, kartoffelmel, antioxidant E 301)

Opbevaring

Frost Frost

Holdbarhed

Uåbnet 270 dage ved mindst -18°C

Råvarer

Gris Gris
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 640 kJ/ 153 kcal
Fedt 8,8 g
- heraf mættede fedtsyrer 3,2 g
Kulhydrater 0,6 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 17,9 g
Salt 1 g

Fersk kød Skinke