Skankeklumper m/æb+sv
Fersk kød/Skinke

Skankeklumper af gris tilsat lage, m/æbler & svesker

Ca. 100 g

Skankeklumper af dansk gris, hvori der er skåret en lille lomme og tilsat æbler og svesker, der giver kødet et twist af det traditionelle danske køkken. Skankeklumperne er tilsat smagsneutral lage, der giver en ensartet spisekvalitet, bevarer saften i kødet og beskytter mod udtørring, når kødet varmholdes eller genopvarmes.

Tilberedning

Steg kødet på en pande i lidt fedtstof i ca. 3 min. på hver side. Læg kødet i en gastrobakke med væske og steg videre i en forvarmet ovn på 140 °C i ca. 2 timer til en anbefalet centrumtemperatur på 65 °C. Da kødet er tilsat lage, skal det varmebehandles til min. 65 °C i centrum i 6 min. Tip: Frovarm ovnen til 250 °C og steg kødet i en gastrobakke i ca. 15 min. Skru derefter ovnen ned til 140 °C og steg kødet videre med væske i ca. 2 timer. For at opnå det bedste resultat anbefales det at lade kødet hvile inden servering.

Serveringsforslag

Servér de tilberedte skankeklumper med en frisk salat af fennikel og bolchebeder vendt i krydderdressing.

Tender Pork

Stykvarer / Produktdata

Varenummer: 37289465,44501054

EAN Stk: 2638770000005

EAN Krt: 5701200173864

Vægt produkt: 4333 g

Ingredienser: Dansk svineskank 85%, vand, æble 5%, svesker 3%, salt, modificeret majsstivelse, dextrose. gærekstrakt,majsstivelse, sukker, svinefedt, kartoffelmel, løg, antioxidant: natriumascorbat, svinearoma, krydderiekstrakter.

Opbevaring

Frost Frost

Holdbarhed

Uåbnet 270 dage ved mindst -18°C

Råvarer

Gris Gris
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 574 kJ/ 137 kcal
Fedt 6,2 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,3 g
Kulhydrater 3,3 g
- heraf sukkerarter 1,9 g
Protein 16,8 g
Salt 0,9 g

Fersk kød Skinke