Skankeklumper
Fersk kød/Skinke

Skankeklumper af gris tilsat lage

Ca. 90 g, 3 x 30 stk.

Møre skankeklumper af dansk gris uden ekstra smagssætning, så køkkenet selv kan være kreative med tilberedning og krydring. Tilsat smagsneutral lage, der giver en ensartet spisekvalitet, bevarer saften i kødet og beskytter mod udtørring, når kødet varmholdes eller genopvarmes.

Tilberedning

Steg kødet på en pande i lidt fedtstof i ca. 3 min. på hver side. Læg kødet i en gastrobakke med væske og steg videre i en forvarmet ovn på 140 °C i ca. 2 timer til en anbefalet centrumtemperatur på 65 °C. Da kødet er tilsat lage, skal det varmebehandles til min. 65 °C i centrum i 6 min. Tip: Forvarm ovnen til 250 °C og steg kødet i en gastrobakke i ca. 15 min. Skru derefter ovnen ned til 140 °C og steg kødet idere med væske i ca. 2 timer. For at opnå det bedste resultat anbefales det at lade kødet hvile inden servering.

Serveringsforslag

Servér f.eks. braiserede skankeklumper som et alternativ til de klassiske kødboller i boller i karry.

Tender Pork

Stykvarer / Produktdata

Varenummer: 36729465

EAN Stk: 2614110000003

EAN Krt: 5701200173840

Vægt produkt: 2700 g

Ingredienser: Dansk svineskank 93%, Tender Pork lage 7% (vand, salt, modificeret majsstivelses, sukker, kartoffelmel, antioxidant: natriumascorbat).

Opbevaring

Frost Frost

Holdbarhed

Uåbnet 270 dage ved mindst -18°C

Råvarer

Gris Gris
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 577 kJ/ 138 kcal
Fedt 6,7 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,5 g
Kulhydrater 1 g
- heraf sukkerarter 0,2 g
Protein 18,3 g
Salt 0,5 g

Fersk kød Skinke