Honningmar.skinke, TP, 4stk, frost
Fersk kød/Skinke

Skinkesteg u/svær, tilsat lage, honningmarineret

Honningmarineret steg skåret af dansk skinkeyderlår tilsat smagsneutral lage, der giver en ensartet spisekvalitet, bevarer saften i kødet og beskytter mod udtørring, når kødet varmholdes eller genopvarmes. Oplagt som buffetbordets skær-selv-steg.

Tilberedning

Forvarm ovnen til 140 °C og steg kødet i en gastrobakke i ca. 1 time og 40 min. Skru derefter ovnen op til 190 °C i ca. 10 min. til en anbefalet centrumtemperatur på 65 °C. Da kødet er tilsat lage, skal det varmebehandles til min. 65 °C i centrum i 6 min. For at opnå det bedste resultat anbefales det at lade kødet hvile inden servering.

Serveringsforslag

Servér den tilberedte skinkesteg med ovnstegte rodfrugter eller stuvet kål.

Tender Pork

Stykvarer / Produktdata

Varenummer: 30109928,44501066

EAN Stk: 2627050000002

EAN Krt: 5701050107811

Vægt produkt: 2800 g

Ingredienser: Dansk skinkeyderlår med lårtunge 87%, vand, Dijon SENNEP (vand, SENNEP, eddike, salt), honning, salt, appelsinjuice koncentrat, sukker, modificeret majsstivelse, kartoffelmel, antioxidant : natriumascorbat.

Opbevaring

Frost Frost

Holdbarhed

Uåbnet 270 dage ved mindst -18°C

Råvarer

Gris Gris
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 783 kJ/ 188 kcal
Fedt 13 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,8 g
Kulhydrater 1,3 g
- heraf sukkerarter 0,8 g
Protein 16,5 g
Salt 0,9 g

Fersk kød Skinke