Dine gæster er forskellige. Også når det kommer til, hvilken pølse de foretrækker. Derfor har vi samlet 5 forskellige bud på, hvilke pølser, du skal lægge på grillen til sommer - alt efter hvad dine gæster foretrækker.

Grillkøller skåret af dansk skinkeskank uden ekstra smagssætning. Ved tilberedning trækker kødet sig sammen, så benet fritlægges, hvilket giver et rustikt udseende. Grillkøllerne er tilsat smagsneutral lage, der giver en ensartet spisekvalitet, bevarer saften i kødet og beskytter mod udtørring, når kødet varmholdes eller genopvarmes.
Forvarm ovnen til 165 °C og steg kødet i en gastrobakke i ca. 1 time og 30 min. til en anbefalet centrumtemperatur på 65 °C. Da kødet er tilsat lage, skal det varmebehandles til minimum 65 °C i centrum i 6 min. Tip: Mindsk stegesvind ved at anvende CombiSmart med 20% damp og 50% blæs ved 165 °C i ca. 1 time. For at opnå det bedste resultat anbefales det at lade kødet hvile inden servering.
Marinér evt. grillkøllerne i en marinade af soya, brun farin, fennikel, kanel og peber og servér med en frisk, asiatisk inspireret kålsalat.
Stykvarer / ProduktdataVarenummer: 33298814,44500115 EAN Stk: 2807780005557 EAN Krt: 2638170005556 Vægt produkt: 5250 g Ingredienser: Dansk skinkekød (spoleben med skankekød) 93%, Tender Pork lage 7% (vand, salt, modificeret majsstivelse, sukker, kartoffelmel, antioxidant: natriumascorbat) |
OpbevaringHoldbarhedUåbnet 270 dage ved stuetemperatur Råvarer![]() |
Næringsindhold pr. 100 g: | |
---|---|
Energi | 538 kJ/ 128 kcal |
Fedt | 5,6 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 2 g |
Kulhydrater | 1 g |
- heraf sukkerarter | 0,2 g |
Protein | 18,5 g |
Salt | 0,6 g |