Grillkøller af gris tilsat lage
Fersk kød/Skinke

Grillkøller af gris tilsat lage

Ca. 175 g

Grillkøller skåret af dansk skinkeskank uden ekstra smagssætning. Ved tilberedning trækker kødet sig sammen, så benet fritlægges, hvilket giver et rustikt udseende. Grillkøllerne er tilsat smagsneutral lage, der giver en ensartet spisekvalitet, bevarer saften i kødet og beskytter mod udtørring, når kødet varmholdes eller genopvarmes.

Tilberedning

Forvarm ovnen til 165 °C og steg kødet i en gastrobakke i ca. 1 time og 30 min. til en anbefalet centrumtemperatur på 65 °C. Da kødet er tilsat lage, skal det varmebehandles til minimum 65 °C i centrum i 6 min. Tip: Mindsk stegesvind ved at anvende CombiSmart med 20% damp og 50% blæs ved 165 °C i ca. 1 time. For at opnå det bedste resultat anbefales det at lade kødet hvile inden servering.

Serveringsforslag

Marinér evt. grillkøllerne i en marinade af soya, brun farin, fennikel, kanel og peber og servér med en frisk, asiatisk inspireret kålsalat.

Stykvarer / Produktdata

Varenummer: 33298814,44500115

EAN Stk: 2807780005557

EAN Krt: 2638170005556

Vægt produkt: 5250 g

Ingredienser: Dansk skinkekød (spoleben med skankekød) 93%, Tender Pork lage 7% (vand, salt, modificeret majsstivelse, sukker, kartoffelmel, antioxidant: natriumascorbat)

Opbevaring

Holdbarhed

Uåbnet 270 dage ved stuetemperatur

Råvarer

Gris Gris
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 538 kJ/ 128 kcal
Fedt 5,6 g
- heraf mættede fedtsyrer 2 g
Kulhydrater 1 g
- heraf sukkerarter 0,2 g
Protein 18,5 g
Salt 0,6 g

Fersk kød Skinke