Grillkøller BBQ TP 20stk løsfrost
Fersk kød/Skinke

Grillkøller af gris tilsat lage, BBQ-marinerede

20 x ca. 270 g

Grillkøller skåret af dansk skinkeskank med BBQ-marinade, der er tilsmagt med bl.a. brun farin og hvidløg. Ved tilberedning trækker kødet sig sammen, så benet fritlægges, hvilket giver et rustikt udseende. Grillkøllerne er tilsat smagsneutral lage, der giver en ensartet spisekvalitet, bevarer saften i kødet og beskytter mod udtørring, når kødet varmholdes eller genopvarmes.

Tilberedning

Forvarm ovnen til 165 °C og steg det i en gastrobakke i ca. 1 time og 45 min. Da kødet er tilsat lage, skal det varmebehandles til minimum 65 °C i centrum i 6 min. Tip: Mindsk stegesvind ved at anvende CombiSmart med 20% damp og 50% blæst ved 165 °C i ca. 1 time. For at opnå det bedste resultat, anbefales det at lade kødet hvile inden servering.

Serveringsforslag

Servér f.eks. Som rilette-fyld på blinis med sennepsskyr, hakkede grønne asparges og sesamsalt

Tender Pork

Stykvarer / Produktdata

Varenummer: 33058806

EAN Stk: 2627800000009

EAN Krt: 5701200141122

Vægt produkt: 5400 g

Ingredienser: Dansk skinkekød (spoleben med skankekød) 89 %, vand, rapsolie, salt, sukker, modificeret majsstivelse, brun farin, kartoffelmel, krydderier (herunder hvidløg og SELLERIFRØ), løgekstrakt, antioxidant: natriumascorbat, røgaroma, krydderurteekstrakt.

Opbevaring

Frost Frost

Holdbarhed

Uåbnet 270 dage ved mindst -18°C

Råvarer

Gris Gris
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 614 kJ/ 147 kcal
Fedt 7,4 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,1 g
Kulhydrater 2 g
- heraf sukkerarter 0,9 g
Protein 17,9 g
Salt 1,3 g

Fersk kød Skinke