Grill køller, bbq, TP
Fersk kød/Skinke

Grillkøller af gris tilsat lage, BBQ-marinerede

Ca. 175 g

Grillkøller skåret af dansk skinkeskank med BBQ-marinade, der er tilsmagt med bl.a. brun farin og hvidløg. Ved tilberedning trækker kødet sig sammen, så benet fritlægges, hvilket giver et rustikt udseende. Grillkøllerne er tilsat smagsneutral lage, der giver en ensartet spisekvalitet, bevarer saften i kødet og beskytter mod udtørring, når kødet varmholdes eller genopvarmes.

Tilberedning

Forvarm ovnen til 165 °C og steg kødet i en gastrobakke i ca. 1 time og 30 min. til en anbefalet centrumtemperatur på 65 °C. Da kødet er tilsat lage, skal det varmebehandles til min. 65 °C i centrum i 6 min. Tip: Mindsk stegesvind ved at anvende CombiSmart med 20% damp og 50% blæst ved 165 °C i ca. 1 time. For at opnå det bedste resultat anbefales det at lade kødet hvile inden servering.

Serveringsforslag

Servér f.eks. Som rilette-fyld på blinis med sennepsskyr, hakkede grønne asparges og sesamsalt

Tender Pork

Stykvarer / Produktdata

Varenummer: 44500114

EAN Stk: 2807770000005

EAN Krt: 5707196248999

Vægt produkt: 5250 g

Ingredienser: Dansk svineskank med spoleben 89 %, vand, rapsolie, salt, sukker, modificeret majsstivelse, brun farin, kartoffelmel, krydderier (herunder hvidløg og SELLERIFRØ løgekstrakt, antioxidant: natriumascorbat, røgaroma, krydderurteekstrakt.

Opbevaring

Frost Frost

Holdbarhed

Uåbnet 270 dage ved mindst -18°C

Råvarer

Gris Gris
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 614 kJ/ 147 kcal
Fedt 7,4 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,1 g
Kulhydrater 2 g
- heraf sukkerarter 0,9 g
Protein 17,9 g
Salt 1,3 g

Fersk kød Skinke